вторник, 17 август 2010 г.

СПА център Глава първа

    Джулия Томпсън беше красива млада дама, току що завършила престижен университет с отличие. Имаше блестящи живи тюркоазени очи, дълга кехлибарена чуплива коса и плътни розови устни, на които слагаше единствено гланц. Той подчертаваше мекотата и естествения им цвят. Белоснежната си кожа поддържаше много грижливо, още от времето, когато беше тийнейджър с буйни хормони. Имаше божествен глас, който отлично бе развила, докато пееше в гимназиалния хор. Сега го поддържаше, като от време на време се изявяваше в местните караоке-барове. Винаги обираше овациите, доста често и по няколко питиета, от запалени фенове.
    Тази вечер не й беше до партита и аматьорски изяви - искаше да си почине добре за предстоящото й интервю за работа сутринта. Изправена до гардероба по небесносиньото си късметлийско дантелено бельо, тя не можеше да вземе решение какъв тоалет щеше да подхожда най-добре за утрешното й представяне. Искаше да подчертае изваяното си тяло, но не прекалено натрапчиво, за да можеше бъдещите й работодатели да обърнат по-голямо внимание на презентацията й, а не на стройните й крака и перфектното деколте. Накрая избра елегантен непретенциозен тоалет, който беше носила само веднъж, на премиера на Бродуей, в която дебютираше съквартирантката й от кампуса. След като го изглади и закачи на вратата на гардероба, Жужу, както я наричаха състудентите й, реши да си забърка любимото мохито и да погледа телевизия, изтегната на новия си кожен диван, подарък от леля й Сюзън за завършването.
    Квартирата й беше скромна гарсониера, Джулия нямаше намерение да се задържа там дълго време, зависи как щеше да потръгне кариерата й на мениджър в голям уелнес център, в самото сърце на Лос Анджелис. Абсолютно беше сигурна в себе си, че ще предизвика фурор с бизнес проекта си за мащабни промени в мениджмънта и качеството на предлаганите услуги в Харисънс Спа енд Уелнес Сентър. Амбициозната госпожица си беше поставила смели цели и беше убедена, че реформите, които предлага, ще увеличат приходите поне с трийсет процента за следващите шест месеца. Беше предвидила сериозна мотивационна бонус програма за добри резултати между сто и седемдесетте служители в центъра за разкрасяване, подмладяване и тонизиране на тялото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар